Donderdag 27 Februari 2020 - 16:30   I   Foto: Facebook  I   Bron: Story  I   door Redactie

Actrice Lynn Van den Broeck verklapt: “Dit staat Viv nog te wachten in ‘Thuis’”

Actrice Lynn Van den Broeck verklapt: “Dit staat Viv nog te wachten in ‘Thuis’”

Sinds september speelt Lynn Van den Broeck de rol van Viv in ‘Thuis'. De actrice is niet zinnens die rol snel weer te lossen. “Toen ik de rol van Viv kreeg, was ik echt in de wolken”, klinkt het.

"Tijdens de audities klikte het al enorm met Jeroen (Lenaerts, Tim in ‘Thuis, nvdr.) en Mathieu (Carpentier, Joren in de reeks). Dat had ik nog nooit meegemaakt”, zegt Lynn in Story. “Dit is echt mijn grootste verwezenlijking tot nu toe. Als actrice wil je gezien worden, en het bereik van ‘Thuis’ is enorm”, weet ze.

“Of er een termijn staat op de rol van Viv? Daar hebben we nog niet over gesproken”, aldus Lynn. Ze licht al wel een tipje van de sluier en haar fans kunnen hun hart alvast ophalen. “Er komt een heel mooie verhaallijn aan en op die manier draai ik alleszins nog eventjes mee." 

Verschillende lagen

"Viv is heel langzaam in de reeks geslopen, maar ik ben echt heel blij met wat ik allemaal te doen en te spelen krijg. Ze is niet oppervlakkig, Viv heeft verschillende lagen", is Lynn enthousiast. "En ze komt ook met heel wat andere personages in contact, dus de makers kunnen er nog alle kanten mee uit. Ik ben zelf alvast erg benieuwd. Laat ons hopen dat ik dit nog lang mag doen!"

Wat is jouw mening?

TAGS  I  Thuis  I  Lynn Van den Broeck  I  Viv  I  shownieuws