Zevenjarig meisje sterft tijdens routineoperatie aan amandelen: “Na één minuut was ze dood” Buitenland
Buitenland

Zevenjarig meisje sterft tijdens routineoperatie aan amandelen: “Na één minuut was ze dood”

Zevenjarig meisje sterft tijdens routineoperatie aan amandelen: “Na één minuut was ze dood”

De zevenjarige Paisley Elizabeth Grace Cogsdill uit de Amerikaanse staat South Carolina was perfect gezond toen ze afgelopen vrijdag haar amandelen moest laten verwijderen. Het meisje stierf tijdens de operatie.

Familieleden van Paisley vertellen aan WHNS-TV dat het meisje wel snurkte in haar slaap, maar voor de rest volstrekt gezond was. Tijdens een routineoperatie om haar amandelen te laten verwijderen stopte haar hart echter plots met slaan. De dokters konden haar niet meer reanimeren, zeggen de ouders. “De operatie was nog maar pas gestart en na een minuut was ze dood”, luidt het.

“Je begrijpt niet waarom deze dingen gebeuren, maar we gaan ervan uit dat het Gods plan was,” aldus een ontroostbare grootmoeder. “En dat is het enige dat ons kan helpen.” Een autopsie moet nu meer duidelijkheid geven over de precieze doodsoorzaak van Paisley. Hoewel de ingreep beschouwd wordt als een routineoperatie, sterven er jaarlijks nog steeds mensen aan, vaak te wijten aan een nabloeding.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws