Vrijdag 28 Februari 2020 - 09:30   I   door Redactie

Zwaar ontgoochelde Hans Vanaken valt uit zijn rol: "Echt heel dom"

Zwaar ontgoochelde Hans Vanaken valt uit zijn rol:

Club Brugge kon donderdagavond niet stunten op Old Trafford. Na een rode kaart voor Simon Deli, hij speelde even doelman in zijn eigen zestien en maakte hands, zakte blauw-zwart als een pudding in elkaar.

Kapitein Hans Vanaken stond na het laatste fluitsignaal uiteraard te balen. Normaliter is de Limburger heel rustig, maar nu viel hij eventjes uit zijn rol. “Je moet zorgen dat je hier niet met tien man komt te staan, want dan wordt het uiteraard heel lastig", verwees Vanaken naar de rode kaart van Simon Deli. "Simon was erg teleurgesteld. Achteraf besefte hij dat het een domme actie was, maar zoiets kan gebeuren", aldus Vanaken op de webstek van Club.

Al nam hij zijn ploegmaat vervolgens in bescherming: "Simon heeft ons al heel veel gegeven dit seizoen, dus kop omhoog en zondag zal hij er terug staan. Na de rode kaart werd het vlug 3-0. We probeerden in de tweede helft de schade te beperken en op het einde kwam dan die frisheid te kort om de 3-0 op het bord te houden. Het was een heel vervelende avond. Je droomt ervan om hier iets moois neer te zetten, maar dat is niet gelukt", besloot Vanaken.

Wat is jouw mening?

TAGS  I  Manchester United  I  Club Brugge  I  voetbal