Pjaca onthult: "Dit zei Cristiano Ronaldo over mijn keuze voor Anderlecht" Sport
Sport

Pjaca onthult: "Dit zei Cristiano Ronaldo over mijn keuze voor Anderlecht"

Pjaca onthult: "Dit zei Cristiano Ronaldo over mijn keuze voor Anderlecht"

Marko Pjaca ruilde in januari het grote Juventus in voor RSC Anderlecht. Op uitleenbasis komt de Kroaat zich bewijzen in de Jupiler Pro League. Het moet wennen zijn voor Pjaca: voor nieuwjaar deelde hij immers nog de kleedkamer met vedette Cristiano Ronaldo.

"Had ik voor elke vraag over Ronaldo een euro gekregen, dan hoefde ik niet meer te voetballen", lacht Pjaca in Het Laatste Nieuws. "De eerste keer dat je hem ziet, is het wel vreemd."

"Hij is een wereldster, maar na een tijdje besef je dat hij een doodgewone gast is. En een geweldige ploegmakker ook. Hij praat met je, geeft je tips én met zijn professionalisme is hij een geweldige motivator."

"Als Cristiano spreekt, dan luister je. Zo simpel is het"

Waarna Pjaca een anekdote over CR7 bovenhaalt. "Toen we terugkwamen van een vriendschappelijk duel stond iedereen klaar om naar huis te vertrekken, Cristiano niet. Die trok naar de fitness. Wel, de volgende keer blijf je óók langer en duik je de 'gym' in."

"Als Cristiano spreekt, dan luister je. Zo simpel is het. We zitten ook samen in het WhatsApp-groepje van Juventus. Toen ik zei dat ik naar Anderlecht trok, heeft hij mij veel succes gewenst", besluit Pjaca.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws