Vrijdag 28 Februari 2020 - 15:00   I   door Redactie

Engelse pers maakt 4 Club Brugge-spelers volledig af: "Hersenloos en idioot"

Engelse pers maakt 4 Club Brugge-spelers volledig af:

Club Brugge ging donderdagavond roemloos ten onder op Old Trafford. Het slikte vijf doelpunten van Manchester United. In de Britse pers is men daags na de match keihard voor de verdediging van Club Brugge.

De vier verdedigers van Club Brugge, Clinton Mata, Brandon Mechele, Simon Deli en Federico Ricca, krijgen er serieus van langs. "Mignolet keepte goed. Helaas gold dat niet voor zijn verdedigers die stonden te voetballen als konijntjes die in de koplampen van een auto staarden. Mignolet behoedde hen echter voor een dramatische start. Bij de tegengoals maakte de keeper geen schijn van kans", klinkt het in The Mirror.

The Sun richt zich enkel tot Deli. "Club Brugge werd aan flarden gespeeld door een herboren Manchester United. Met hulp van Simon Deli die zich domweg liet uitsluiten door een hersenloze handsbal op een schot van Daniel James", schrijft de tabloid.

"Eén van de meest idiote handsballen uit de geschiedenis van het voetbal"

Ook The Daily Mail maakt Deli af: "Wat bezielde de verdediger van Club Brugge om één van de meest idiote handsballen uit de geschiedenis van het voetbal te begaan? De match was mooi in evenwicht tot hij probeerde om zijn doelman Simon Mignolet, die tot dan toe erg goed presteerde zonder hulp, te imiteren."

Wat is jouw mening?

TAGS  I  Manchester United  I  Club Brugge  I  voetbal