Mathieu van der Poel zorgt voor flink wat ophef: “Ik vrees ervoor” Sport
Sport

Mathieu van der Poel zorgt voor flink wat ophef: “Ik vrees ervoor”

Mathieu van der Poel zorgt voor flink wat ophef: “Ik vrees ervoor”

Mathieu van der Poel staat niet aan de start van de Omloop Het Nieuwsblad. Maar dat wil niet zeggen dat de ogen niet op hem gericht zullen zijn tijdens de overige voorjaarsklassiekers.

Niet alleen de toeschouwers zullen hoge verwachtingen hebben bij zowat elke koers waaraan hij in de toekomst deelneemt. Ook in het peloton zal nu anders worden gereden als MvdP meerijdt. "Vorig jaar mocht alles, maar dat gaat nu niet meer op", klinkt het in de Sporza-podcast ‘De Tribune’.

"Ik geloof absoluut dat hij nog beter kan dan vorig jaar, want de terreinen die hij nu gekozen heeft, liggen hem nog beter”, aldus Michel Wuyts. “Hij kan met verve de Ronde op zijn naam schrijven en is nog meer in staat om dat te doen in Roubaix. Hij is daarvoor geschapen."

Gebrek aan ploegmakkers

De wielercommentator is alvast benieuwd hoe van der Poel het zal gaan aanpakken. “Zal hij wachten tot de laatste keer op de Paterberg of op Carrefour de l'Arbre? Of zegt hij al eerder adieu? Ik vrees voor de tegenstanders voor het tweede. Ik denk dat hij het gebrek aan ploegmakkers anders zal oplossen”, besluit Wuyts.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws