-->

Emotionele Jennifer Aniston (51) openhartig over haar ‘Friends’-periode: “Ze was gewoon enorm jaloers op mij”

Emotionele Jennifer Aniston (51) openhartig over haar ‘Friends’-periode: “Ze was gewoon enorm jaloers op mij”
Zaterdag 29 Februari 2020 - 21:00   I   Foto: Photonews   I  Bron: TV Familie   I  

Jennifer Aniston, wereldberoemd geworden als Rachel Green uit ‘Friends’, heeft openhartig verteld over haar jeugd. “Eén ding miste ik echt: echte, warme liefde”, klinkt het.

Jennifer Aniston is de dochter van soapacteur John Aniston en actrice Nancy Dow. Het moet niet gezegd dat ze, als dochter van twee Hollywood-acteurs, op materiaal vlak niets te kort kwam. “Alleen heb ik me als kind veel te weinig graag gezien gevoeld”, aldus Jennifer.

Het is geen geheim dat de succesvolle actrice jarenlang in onmin leefde met haar moeder. Nancy Dow overleed in 2016 na een langdurige ziekte. Met deze uitlatingen hoopt ze schoon schip te maken na alle ruzies. “Mijn moeder kon het niet opbrengen om mij mijn succes te gunnen. Ze was gewoon jaloers op mij."

Niet gelukkig

“Dat ik bekend werd dankzij ‘Friends’ heeft ze nooit begrepen”, zegt Jennifer. “Zij vond dat ik geen talent had. Of toch zeker niet zoveel als zij, die het als actrice zoveel moeilijker had gehad. Ze vond het niet eerlijk dat ik een grote ster werd, terwijl zij nooit hoofdrollen te pakken kreeg."

“Al van toen ik klein was, voelde ik dat mijn moeder mij als een soort van concurrente zag”, laat Jennifer nog weten. “Een rivale. Voor de liefde van mijn papa. Hij merkte dat overigens niet op. Daardoor groeide ik op in een kille, liefdeloze thuis. Nee, ik kan niet zeggen dat ik als kind gelukkig ben geweest."

TAGS  I  Jennifer Aniston  I  Friends  I  shownieuws