Maandag 2 Maart 2020 - 09:00   I   Foto: Photonews  I   Bron: The Daily Mail  I   door Redactie

Meghan Markle verbaast vriend en vijand met wat ze nu gaat doen

Meghan Markle verbaast vriend en vijand met wat ze nu gaat doen

Nu Meghan Markle en de Britse prins Harry in Canada verblijven, ver weg van de koninklijke verplichtingen, moeten ze hun eigen boontjes zien te doppen. Meghan weet alvast wat ze wil.

Volgens de Daily Mail zou Meghan namelijk opnieuw willen gaan acteren: de actrice, die voorheen al te zien was in onder meer ‘Suits’, aast op een rol in een superheldenfilm. Volgens een welingelichte bron heeft Markle haar agent, Nick Collins, opgedragen om “actief” op zoek te gaan naar een gepaste rol.

“Meghan plant een reeks vergaderingen in Hollywood”, aldus de bron. “Ze heeft al een voice-over voor Disney gedaan, en nu komt uit dat ze een superheldenfilm wil doen, als voice-over of zelfs als actrice. Ze weet dat ze niet gewoon de hoofdrol kan gaan spelen in een film."

Marvel

“Mensen zullen niet voorbij kunnen gaan aan het feit dat ze Meghan Markle is. Maar ze is vastbesloten om opnieuw te gaan acteren”, klinkt het. “Ze denkt dat een grote ensemble-film de beste manier is: iets dat erg goed betaalt, maar waar ze niet op de voorgrond staat."

Superheldenfilms zijn natuurlijk heel populair in Hollywood. “Zowat elke belangrijke actrice - inclusief Scarlett Johansson, Jessica Alba, Margot Robbie, Jennifer Lawrence en Halle Berry - hebben al meegespeeld in een superheldenfilm. Vroeger hing er een bepaald stigma rond de Marvel-films, maar nu hebben ze de grootste kassuccessen ter wereld. Dat is wat Meghan wil."

TAGS  I  Meghan Markle  I  prins Harry  I  shownieuws  I  Marvel