Sven Kums is het beu en haalt zwaar uit naar Club Brugge Sport
Sport

Sven Kums is het beu en haalt zwaar uit naar Club Brugge

Sven Kums is het beu en haalt zwaar uit naar Club Brugge

Het werd een uitstekende zondag voor Club Brugge en een om snel te vergeten voor AA Gent. Club won in Genk, terwijl later op de dag Gent verloor bij Cercle Brugge. Gent-kapitein Sven Kums stond achteraf flink te balen.

“Het is zuur. Onze eerste helft was niet fantastisch maar we creëren nog enkele goede kansen. In de tweede helft weet je dat ze alles op alles zetten om te verdedigen en een muur vormen. Wij scoren dan en lijken zo terug in het spel te komen maar de goal van Michael Ngadeu wordt afgekeurd. Waarom is voor mij een raadsel", aldus Kums op de webstek van Gent.

"k heb de beelden bekeken en zie helemaal geen hands in die fase. Op de beelden die er zijn, zie je niets. Het is geen clear error voor mij", benadrukt de middenvelder. Waarna hij uithaalt naar Club Brugge en de arbitrage in Genk. "Waarom ze hier dan hands zien en tijdens KRC Genk-Club Brugge niet, is een groot mysterie."

"Ik vind het raar"

"Na die fase ben ik verhaal gaan halen want het was een belangrijk moment voor ons. Met die goal keert het spel en kunnen we misschien nog winnen. Ik vroeg ref Visser waarom hij bij onze goal niet naar het scherm gaat kijken en bij hun wel. Alles verliep volgens het regelement vertelde hij. In dat geval moeten wij er ons bij neerleggen, maar toch vind ik het raar", besluit Kums.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws