Zeer verrassend nieuws over Mathieu van der Poel: “Dit komt hem enorm goed uit” Sport
Sport

Zeer verrassend nieuws over Mathieu van der Poel: “Dit komt hem enorm goed uit”

Zeer verrassend nieuws over Mathieu van der Poel: “Dit komt hem enorm goed uit”

Mathieu van der Poel moest met lede ogen toezien hoe de renners zonder hem aan het openingsweekend van het wielervoorjaar begonnen. Ziekte hield hem aan de kant.

Is Mathieu van der Poel nu nog steeds een van de absolute topfavorieten voor Parijs-Roubaix en de Ronde van Vlaanderen? “Ik heb dat gezegd voor het seizoen begon. Ik ga daar nu niet van afstappen omdat hij ziek geworden is”, zegt wielercommentator Michel Wuyts in de Facebook Live van Sporza. “Ik had nog niet verwacht dat hij meteen de hoofdrol zou gaan spelen in de Omloop Het Nieuwsblad. Ik denk wel dat hij, bij de pinken als hij is, mee zou geweest zijn in dat groepje."

De ziekte die de Nederlandse kampioen afgelopen weekend aan de kant hield, zou volgens Wuyts in zijn voordeel kunnen uitdraaien. “Als van der Poel hier snel van af is, dan zou het wel eens kunnen dat die ziekte hem nu goed uitkomt. Door het opschuiven van zijn vorm gaat hij eerder aan zijn trekken komen in de wedstrijden die hem wellicht nog vel liever zijn."

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws