Chris Froome over opmerkelijke transfer: "Dat kan wel, ja" Sport
Sport

Chris Froome over opmerkelijke transfer: "Dat kan wel, ja"

Chris Froome over opmerkelijke transfer: "Dat kan wel, ja"

Chris Froome heeft zeker vertrouwen in de zoektocht van ploegbaas David Brailsford in de zoektocht naar een nieuwe hoofdsponsor. Sky stopt er na dit seizoen immers mee. Toch sluit Froome ook niet uit dat hij bij een andere ploeg tekent.

“Het is nog niet door mijn hoofd geschoten om ergens anders te kijken, eerlijk gezegd”, zegt de 33-jarige Froome tegen Cyclingnews. “Ik heb er vertrouwen in dat het team een nieuwe naamsponsor vindt voor volgend seizoen. Sky was de laatste tien jaar ongelooflijk goed voor ons, we mogen ons gelukkig prijzen dat we de laatste tien jaar een sponsor hebben gehad. Dat is vrij zeldzaam in het wielrennen.”

Ecopetrol zou volgens de geruchten in beeld zijn om de nieuwe hoofdsponsor van Team Sky te worden. Mogelijk sluit Froome als Keniaan zijn carrière wel af bij een Afrikaans team. "Dat heb ik nog niet overwogen, maar, het kan wel”, aldus de Britse winnaar van de laatste Giro d’Italia. “Alles is mogelijk, zeker tegenwoordig. Maar veel aan deze opties heb ik nog niet gedacht.”

0 claps
0 bezoekers

Populair

Laatste nieuws