Dinsdag 3 Maart 2020 - 16:30   I   Foto: Photonews  I   Bron: Dag Allemaal  I   door Redactie

Koen Wauters spreekt duidelijke taal: “Het is genoeg geweest”

Koen Wauters spreekt duidelijke taal: “Het is genoeg geweest”

Koen Wauters komt als voorlaatste aan de beurt in ‘Beat VTM’. In Dag Allemaal laat de zanger weten dat hij na deze Mission Impossible-uitdaging een nieuw actieprogramma wel ziet zitten.

Al zal dat niet meteen een nieuw seizoen van ‘Wauters vs Waes’ opleveren. “Tom en ik zijn intussen vijftigplussers en dat verandert toch iets. Mijn knoken kraken iets te hard intussen”, lacht Koen. “We kunnen nog uitdagingen tegen elkaar doen, maar ze zullen toch van een ander kaliber moeten zijn. Maar daar wordt totaal niet aan gedacht of over gesproken."

“En toch: de goesting voor dat soort tv is er wel", aldus Koen. "Grote studioprogramma’s zoals ‘The Voice Van Vlaanderen’ en ‘Belgium’s Got Talent’ vind ik leuk, maar de combinatie met draaidagen voor zo’n groot actieprogramma is zalig."

Goed geweest

“De bazen weten dat het wel zal marcheren en iedereen houdt zijn oren en ogen open", zegt Koen nog. "Er wordt aan van alles gewerkt, maar niet specifiek zo’n actieprogramma. ‘Wauters vs Waes’ kan je moeilijk toppen, en Gert en James hebben zoiets gedaan voor VIER in ‘De Battle’. En nu hebben we ‘Beat VTM’. Het is wel efkes goed geweest. Maar wat niet is, kan nog komen."

Wat is jouw mening?

TAGS  I  Koen Wauters  I  shownieuws  I  Beat VTM  I  Wauters vs Waes  I  Tom Waes