Brusselaar ‘deelt’ vriendin met acht van zijn vrienden: slachtoffer twee maanden lang verschillende keren verkracht Royalty
Royalty

Brusselaar ‘deelt’ vriendin met acht van zijn vrienden: slachtoffer twee maanden lang verschillende keren verkracht

Brusselaar ‘deelt’ vriendin met acht van zijn vrienden: slachtoffer twee maanden lang verschillende keren verkracht

Acht mannen zijn door de Brusselse correctionele rechtbank veroordeeld tot celstraffen tussen de drie en acht jaar. Eind 2018 zouden zij de vriendin van een van hen verschillende malen hebben verkracht.

De partner van het slachtoffer was de voornaamste beklaagde. Hij had het meisje tussen november en december 2018 ‘aangeboden’ aan zijn vrienden. Hij werd veroordeeld tot acht jaar cel. Twee anderen kregen een gevangenisstraf van zeven jaar, een andere zes jaar, en nog eens twee beklaagden werden veroordeeld tot vijf jaar met gedeeltelijk uitstel. Er was ook één maal vier jaar cel, en één maal drie jaar voorwaardelijk.

Alle acht de mannen ontkenden tijdens het proces de feiten. Ze benadrukten dat het slachtoffer ingestemd zou hebben. Sms’jes tussen het slachtoffer en haar vriend laten er echter geen enkele twijfel over bestaan dat het hier gaat om verkrachting, oordeelde de rechtbank.

0 claps
0 bezoekers

Populair

Laatste nieuws