Maggie De Block onder vuur: "Ze geeft het gevoel dat ze mensen hun bezorgdheden over coronavirus niet ernstig neemt" Politiek
Politiek

Maggie De Block onder vuur: "Ze geeft het gevoel dat ze mensen hun bezorgdheden over coronavirus niet ernstig neemt"

Maggie De Block onder vuur: "Ze geeft het gevoel dat ze mensen hun bezorgdheden over coronavirus niet ernstig neemt"

Er komt vanuit de politiek kritiek op minister van Volksgezondheid Maggie De Block (Open VLD). Vanwege het coronavirus staat De Block volop in de schijnwerpers.

Alleen worden er vragen gesteld bij haar communicatie. "Ik stoor me aan het feit dat ze mensen soms het gevoel geeft dat ze hun bezorgdheden niet ernstig neemt", zegt N-VA-kamerlid Frieda Gijbels in Het Laatste Nieuws.

Volgens haar pakken dokters Erika Vlieghe en Marc Van Ranst het beter aan. Nochtans is Van Ranst op Twitter soms zeer fel over N-VA. "Welja, we moeten dat loskoppelen", lacht Gijbels. "Hij is duidelijk, zaait geen paniek, maar geeft mensen wel het gevoel dat hij hun vragen au sérieux neem. Dat mis ik soms bij De Block."

Ook PS-Kamerlid Patrick Prévot stelt zich vragen. "Het is goed dat De Block koelbloedig blijft, maar ze moet wel opletten dat het niet overkomt als nonchalance en je-m'en-foutisme. Haar imago heeft de afgelopen jaren al een deuk gekregen in Wallonië", laat hij optekenen.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws