Donderdag 5 Maart 2020 - 19:00   I   Foto: Photonews  I   Bron: Daily Mail  I   door Redactie

Opmerkelijke berichten over Meghan Markle: “Zelfs na haar huwelijk met Harry hadden we nog regelmatig contact”

Opmerkelijke berichten over Meghan Markle: “Zelfs na haar huwelijk met Harry hadden we nog regelmatig contact”

Janina Gavankar, de beste vriendin van Meghan Markle, vertelt in een interview met Entertainment Tonight openhartig over hun vriendschap. Daaruit blijkt dat de hertogin van Sussex steeds dezelfde is gebleven, ook na haar huwelijk met prins Harry.

Ondanks de status die ze verwierf als royal, bleef Meghan altijd in contact staan met haar beste vriendin. “We kennen elkaar nu 16 jaar. We zien elkaar amper, maar we Facetimen overal, maakt niet uit waar we ons bevinden.” Janina werd ook gevraagd om aanwezig te zijn op het koninklijke huwelijk, en om foto’s te maken voor de kerstkaartjes van Meghan en haar gezin. “Als ik geen foto’s van hen zou hebben genomen, zou iemand anders dat wel gedaan hebben”, grapt ze.

Gavankar benadrukte dat Meghan ook na haar huwelijk met de Britse prins altijd een geweldige vriendin is geweest. Het veranderde niets aan hun jarenlange vriendschap en ze hielden altijd contact. In 2018 liet Janina zich ook al een keer uit over Meghan en Harry. Toen hoopte ze dat het koppel zo veel mogelijk privacy zou krijgen. “Zo veel als de wereld hen toestaat”, klonk het.

TAGS  I  Meghan Markle  I  prins Harry  I  shownieuws