Verleidster Amber uit ‘Temptation Island’ doet veel stof opwaaien: “Ik weet wat ik gedaan heb maar heb er geen spijt van” Buitenland
Buitenland

Verleidster Amber uit ‘Temptation Island’ doet veel stof opwaaien: “Ik weet wat ik gedaan heb maar heb er geen spijt van”

Verleidster Amber uit ‘Temptation Island’ doet veel stof opwaaien: “Ik weet wat ik gedaan heb maar heb er geen spijt van”

Temptation Island’ zorgt na de eerste week al voor heel wat ophef. Zo krijgen de verleiders bijvoorbeeld nu al heel wat kritiek te verwerken.

Daar kan ook vrijgezel Amber van meespreken. “Toen onze officiële groepsfoto werd verspreid, kwam er meteen commentaar op mijn latex bikini”, zegt ze in Story. “Sommigen vonden mijn topje te klein, anderen het broekje te groot. Maar dat is de mode. Ach, als ik heel de tijd gefocust ben op negatieve reacties, word ik zelf ook zo. En ik sta juist heel positief in het leven."

Amber heeft trouwens een heel speciale reden om mee te doen als verleidster. Ze wil de vrouwen van de koppels doen inzien dat mannen die ooit zijn vreemdgegaan, dat ook zullen blijven doen. “Dat wilde ik tonen aan de vrouwen van de ‘Temptation’-koppels. Als een gunst.” Toch kan ze met een gerust hart kijken naar de afleveringen elke vrijdag. Ik weet wat ik heb gedaan en ik heb nergens spijt van. Ook al had mama vooraf wel gezegd dat ik me daar moest gedragen”, lacht ze.

Populair

Laatste nieuws