André Hazes schrijft pakkende brief voor Monique Westenberg: "Ik heb je zo vernederd" Buitenland
Buitenland

André Hazes schrijft pakkende brief voor Monique Westenberg: "Ik heb je zo vernederd"

André Hazes schrijft pakkende brief voor Monique Westenberg: "Ik heb je zo vernederd"

André Hazes is sinds kort weer samen met Monique Westenberg. De 26-jarige zanger heeft op Instagram een emotionele boodschap geschreven voor haar.

André stopte de relatie met Monique om drie maanden een relatie te beginnen met Bridget Maasland. Intussen is hij weer samen met Monique. "Op een dag zullen we rust hebben. Ik vooral...Terug denken aan een tijd waarin je mij liet zijn wie ik ben. Wie ik heel graag wilde zijn", schrijft André.

"Mij ruimte geeft om dingen te doen die in een normaal gezin niet zou passen, puur omdat ik een doel had. En dat was ervoor zorgen dat als ik ooit moet sterven, ik niet hoefde te gaan als een doodgewone man."

"Bedankt"

"Bedankt voor je geduld, je liefde, je hoop, je geloof in ons, je geloof in verbetering en een toekomst, je eindeloze positiviteit en vertrouwen. Jij bent de liefde van mijn leven. Al heb ik je vervloekt, verveeld, verkankerd en vernederd."

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws