KMI waarschuwt voor erg veel regen: noodnummer 1722 geactiveerd Royalty
Royalty

KMI waarschuwt voor erg veel regen: noodnummer 1722 geactiveerd

KMI waarschuwt voor erg veel regen: noodnummer 1722 geactiveerd

Storingen, verbonden met een complex lagedrukgebied over de Oceaan, trekken over ons land en zorgen voor veel wolken en hevige regenval.

Vandaag zal er vooral in de voormiddag veel regen, na de middag zal de intensiteit geleidelijk aan afnemen. Tegen de avond wordt het overwegend droog in het noordwesten. Minimatemperaturen liggen rond 12 graden in het centrum van het land. Er is een matige tot vrij krachtige zuidwestenwind, aan zee kan deze zelfs zeer krachtig zijn. Rukwinden tussen 50 en 70 km/u zijn mogelijk.

Vannacht zwaarbewolkt met vooral in het noorden van het land kans op regen. Minima schommelen tussen 8 en 12 graden. De zuidwestenwind blijft matig tot vrij krachtig en krachtig aan zee. Rukwinden worden verwacht tot 65 km/u.

Woensdag en donderdag

Woensdag krijgen we meer van hetzelfde: het blijft het bewolkt met lichte regenval. Het blijft zacht, rond 12 graden in het centrum van het land. De westzuidwestenwind blijft vrij krachtig tot krachtig aan de kust.

Ook donderdag begint bewolkt met lichte regen, maar in de namiddag komen er opklaringen. Maxima schommelen dan rond de 10 graden bij een matige wind. Aan de zee soms nog een krachtige westenwind.

0 claps
0 bezoekers

Populair

Laatste nieuws