Dinsdag 10 Maart 2020 - 14:00   I   Foto: Facebook  I   Bron: Primo  I   door Redactie

Mathieu ‘Joren’ Carpentier stapt naar de makers van ‘Thuis’ met opmerkelijk verzoek: “Dat was anders niet gebeurd”

Mathieu ‘Joren’ Carpentier stapt naar de makers van ‘Thuis’ met opmerkelijk verzoek: “Dat was anders niet gebeurd”

Mathieu Carpentier speelt nu bijna twee jaar met verve de rol van de getroebleerde Joren in de Eén-serie ‘Thuis’. De jongeman mocht al heel wat meemaken in zijn nog korte passage.

Telkens wanneer Joren met zijn gevoelens worstelt, kan hij zijn frustraties kwijt in het zwembad. In Primo laat Mathieu weten dat zwemmen helemaal geen nieuwe hobby is geworden sinds hij de rol van Joren vertolkt: hij houdt meer van voetballen en tennissen. Al zullen ook die sporten een tijdje links moeten blijven liggen. Mathieu heeft namelijk een venijnige blessure opgelopen door met zijn voet achter zijn fietspedaal te blijven steken.

“Gevolg: voet gebroken en kruisbanden van mijn knie gescheurd”, zegt hij. Een paar dagen per week naar de kinesist is zijn deel, en ook op de set van ‘Thuis’ moesten er door zijn blessure een paar aanpassingen gemaakt worden. “De scenaristen hebben er handig een mouw aan weten passen”, aldus Mathieu. “Jasper, de vader van Viv, heeft mijn knie kapot mogen ‘sjotten’, dat was anders niet gebeurd”, lacht hij.

Wat is jouw mening?

TAGS  I  Mathieu Carpentier  I  Joren  I  Thuis  I  shownieuws