Dinsdag 10 Maart 2020 - 15:00   I   Foto: Instagram  I   Bron: Story  I   door Redactie

Nuria uit ‘Blind Getrouwd’ heeft verontrustend nieuws: “Ik maak me hier oprecht grote zorgen over”

Nuria uit ‘Blind Getrouwd’ heeft verontrustend nieuws: “Ik maak me hier oprecht grote zorgen over”

Het vijfde seizoen van ‘Blind Getrouwd’ is een paar weken onderweg, en zorgt reeds voor heel wat ophef. Wie is er dan beter geplaatst om haar mening te geven over het reality-programma dan voormalig deelneemster Nuria?

Wat Nuria meteen opviel, waren de huwelijksreizen van het nieuwe seizoen. In haar column voor weekblad Story bekent ze dat ze toch een tikje jaloers is op de exotische bestemmingen waar de nieuwe koppels mogen vertoeven. Zij en haar echtgenoot Stijn gingen destijds naar Tenerife. “Wij hebben toen vooral – en met veel overgave – de lokale horeca afgeschuimd”, schrijft ze.

Op de huwelijksreis leren de koppels elkaar doorgaans beter kennen. Nuria schrijft met veel enthousiasme over Jonah en Winnie. Zij lijken elkaar echt te hebben gevonden dankzij ‘Blind Getrouwd’. Minder goed vergaat het Lothar en Tatiana. “Ik maak me oprecht zorgen over hen”, aldus Nuria.

Ongemakkelijk

“Ik heb de indruk dat die twee niet dezelfde taal spreken. Ze lijken zowel zichzelf als elkaar niet te begrijpen.” Het is niemand ontgaan dat er een zweem van miscommunicatie hangt tussen Lothar en Tatiana. “Ik werd er zelf ongemakkelijk van”, geeft Nuria nog toe.

Wat is jouw mening?

TAGS  I  Nuria  I  Blind Getrouwd  I  shownieuws  I  Lothar  I  Tatiana