Deze kandidaat uit ‘Mijn Keuken Mijn Restaurant’ krijgt bakken kritiek: “Zo arrogant!” Buitenland
Buitenland

Deze kandidaat uit ‘Mijn Keuken Mijn Restaurant’ krijgt bakken kritiek: “Zo arrogant!”

Deze kandidaat uit ‘Mijn Keuken Mijn Restaurant’ krijgt bakken kritiek: “Zo arrogant!”

Het nieuwe VTM-programma ‘Mijn Keuken Mijn Restaurant’ zorgt nu al voor heel wat opschudding op de sociale media. Eén koppel in het bijzonder moet het ontgelden.

Dries en Charlotte waren als eerste aan de beurt om te koken voor Sergio, Marcelo en hun medekandidaten. Ze lieten er geen twijfel over verstaan: ze zouden deze wedstrijd wel eens kunnen winnen! De punten die ze kregen vielen echter tegen.

“Worden wij hier wel eerlijk beoordeeld?”, vroegen Dries en Charlotte zich af. Hierna begonnen zij zelf lage punten uit te delen en dat kan niet op veel sympathie rekenen bij de kijkers.

Zuurpruim

Vooral Charlotte moet het, na haar onsportieve reacties, ontgelden. “Die Charlotte, wat een zuurpruim, zeg. ze probeert de hele tijd iedereen te manipuleren met haar valse opmerkingen, haar gezicht spreekt boekdelen, als je niet tegen je verlies kan moet je niet mee doen met een wedstrijd”, klinkt het onder andere.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws