Vrijdag 13 Maart 2020 - 18:30   I   door Redactie

'Uitgesteld EK zorgt voor problemen, Martinez mogelijk meteen weg bij Rode Duivels’

'Uitgesteld EK zorgt voor problemen, Martinez mogelijk meteen weg bij Rode Duivels’

De UEFA is van plan om het EK van komende zomer een jaar uit te stellen. Die beslissing van de Europese voetbalbond lijkt onvermijdelijk doordat zowat iedere Europese competitie momenteel stilligt om de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan.

Als EURO 2020 niét doorgaat, zou dat echter ook grote en verrassende gevolgen kunnen hebben voor onze nationale ploeg. Volgens Het Laatste Nieuws is het goed mogelijk dat Roberto Martinez de Rode Duivels vaarwel zegt.

In plaats van zijn contract bij de Belgische Voetbalbond (KBVB) te verlengen, zou het goed kunnen dat Martinez nu meteen vertrekt bij de Rode Duivels. Volgens HLN maakt een zomer zonder EK het voor Martinez alleszins makkelijker om naar een club te trekken.

Martinez wil club coachen

De contractbesprekingen tussen Martinez en de KBVB slepen al geruime tijd aan. Beide partijen leken naar elkaar toe te groeien, maar een uitgesteld EK kan nu voor problemen zorgen.

Het is ook een publiek geheim dat Martinez graag nog eens een club wil trainen. Of hij die ambitie nóg eens een jaar kan onderdrukken, is maar zeer de vraag.

Wat is jouw mening?

TAGS  I  Rode Duivels  I  voetbal