Meisje (4) verkracht, onthoofd en gevild uit wraak omdat moeder dader afwees Buitenland
Buitenland

Meisje (4) verkracht, onthoofd en gevild uit wraak omdat moeder dader afwees

Meisje (4) verkracht, onthoofd en gevild uit wraak omdat moeder dader afwees

Een meisje van amper vier jaar oud werd woensdag verkracht, onthoofd en gevild, nadat haar moeder de 27-jarige dader had berispt. Dat meldt The Sun. Volgens de politie in India wou de man ook een seksuele relatie met de moeder van het kind, maar die wees hem af. De dader zou het meisje gevild hebben zodat de politie haar niet kon identificeren.

Dinsdag bezocht het meisje rond 8.30 uur het huis van de beschuldigde. De 27-jarige man, die naar verluidt een oogje had op haar moeder, bracht het kind terug naar huis. De moeder gaf hem echter een fikse uitbrander. Ze verbood hem om binnen te komen en dreigde haar echtgenoot in te lichten. Gekrenkt in zijn eer was de man belust op wraak.

Toen de moeder, die slechthorend is, druk bezig was in haar huis, ontvoerde hij het meisje en nam haar mee naar zijn huis. Nadat hij haar had verkracht, onthoofde de beschuldigde het vierjarige meisje met een broodmes en dumpte haar lichaam 300 meter achter zijn huis. Haar hoofd gooide hij aan de overkant van de weg, nadat hij de huid van haar gezicht had afgestroopt om te voorkomen dat ze geïdentificeerd kon worden.

Brandplekken

De moeder van het meisje en haar buurvrouw gingen eerst zelf op zoek naar het meisje, maar schakelden uiteindelijk toch de politie in. De speurders vonden haar lichaam met brandplekken. Ook het mes met het bloed werd teruggevonden in het huis van de dader.

Tijdens de ondervraging bekende de 27-jarige man schuld. Hij vertelde hoe hij brandwonden had toegebracht op het lichaam van het meisje en haar had verkracht uit wraak. Uit vrees dat het meisje alles zou vertellen aan haar ouders, besloot hij om zich van haar te ontdoen.

In India zijn aanrandingen de laatste jaren schering en inslag. Het is zeldzaam dat er een paar weken voorbijgaan zonder dat er meisjes seksueel misbruikt worden. Naar aanleiding van de wijdverspreide verontwaardiging over de recente aanvallen op jonge meisjes, heeft de Indiase regering onlangs de doodstraf goedgekeurd voor mensen die veroordeeld zijn voor het verkrachten van kinderen jonger dan 12 jaar.

0 claps
0 bezoekers

Populair

Laatste nieuws