Kürt Rogiers: “Midden april stopt het seizoen van zowel Thuis als Familie" Buitenland
Buitenland

Kürt Rogiers: “Midden april stopt het seizoen van zowel Thuis als Familie"

Kürt Rogiers: “Midden april stopt het seizoen van zowel Thuis als Familie"

Kürt Rogiers gaf in de ochtendshow op MNM meer duiding over de effecten van het coronavirus op ‘Familie’ en ‘Thuis’. Hier liet hij verstaan dat het seizoen van de twee populairste Vlaamse series midden april stoppen.

Eerder raakte al bekend dat de opnames van ‘Thuis’ en ‘Familie’ opgeschort worden wegens het coronavirus. Dat brengt natuurlijk een heel pak werkloze acteurs met zich mee. Zo ook ‘Familie’-acteur Kürt Rogiers. ‘Familie’ en ‘Thuis’ kunnen op televisie doorlopen tot midden april, maar vanaf dan geraken ze in de problemen, zegt de acteur.

“Het hangt ervan af wanneer wij opnieuw mogen starten. Als ik Marc Van Ranst mag geloven, dan denk ik dat dat nog niet voor direct is", zegt Kürt. "Ik vermoed, en dat is mijn persoonlijk gevoel, dat zowel ‘Thuis’ als ‘Familie’ ergens midden april stoppen.” Daarna denkt Kürt dat het gedaan is voor dit seizoen.

Niet alleen zijn opnames van ‘Familie’ zijn trouwens geannuleerd, maar ook het theaterstuk waaraan hij bezig was valt in het water. Maar liefst 30 uitverkochte voorstellingen kunnen niet doorgaan.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws