Maandag 16 Maart 2020 - 17:30   I   Foto: Facebook  I   Bron: Dag Allemaal  I   door Redactie

Negatieve reacties hakken er stevig in bij Tatiana uit ‘Blind Getrouwd’: “Ik heb me al serieus schuldig gevoeld”

Negatieve reacties hakken er stevig in bij Tatiana uit ‘Blind Getrouwd’: “Ik heb me al serieus schuldig gevoeld”

Bij Tatiana en Lothar was er allesbehalve sprake van liefde op het eerste gezicht. Tijdens hun huwelijksreis klapte ‘Tati’ helemaal dicht en dat leverde veel negatieve reacties uit bij de kijkers.

Naar eigen zeggen panikeerde ze omdat ze niet meteen de gevoelens had voor Lothar die ze aanvankelijk wel had verwacht. “En dan krijg je die stroeve gesprekken die iedereen nu heeft gezien in ‘Blind Getrouwd’”, zegt Tatiana in Dag Allemaal.

En toen was er het voorval met de kimono. Dat geschenk schoot bij Tatiana helemaal in het verkeerde keelgat. “Voor mij was dat het cadeau van iemand die wilde tonen dat hij verliefd op mij was”, zegt ze. “Alsof je op café een traktatie zou krijgen van een vreemde man.” Terwijl het voor Lothar niet meer was dan een mooie geste. Het gevolg: een tenenkrullende situatie waar de kijkers het nog lang over zouden hebben. “Ik heb me al schuldig gevoeld over m’n reactie, hoor”, bekent ze.

Kritiek

Tatiana is zich ook erg bewust van hoe ze overkomt op televisie. De reacties van de kijkers waren dan ook overweldigend. Haar werd vaak verweten dat ze onverschillig en arrogant overkwam. Deze harde kritiek hakte er stevig in bij haar, geeft ze toe. “Ik hoop dat de kijkers toch begrip voor mij kunnen opbrengen”, besluit ze.

Wat is jouw mening?

TAGS  I  Blind Getrouwd  I  shownieuws  I  Lothar  I  Tatiana