Vader verkrachtte jarenlang verstandelijk beperkte dochter en doodde baby’s geboren uit incest Buitenland
Buitenland

Vader verkrachtte jarenlang verstandelijk beperkte dochter en doodde baby’s geboren uit incest

Vader verkrachtte jarenlang verstandelijk beperkte dochter en doodde baby’s geboren uit incest

Zes jaar lang heeft een vader zijn verstandelijk beperkte dochter verkracht. Samen met zijn vrouw vermoordde hij ook de twee baby’s die voortkwamen uit het misbruik. Dat meldt The Sun. Zowel Ekrem Ergül als zijn vrouw Cemile krijgen levenslang voor hun misdaad.

In Turkije is een man levenslang veroordeeld voor het stelselmatig verkrachten van zijn eigen dochter en voor het doden van hun twee baby’s. Zes jaar lang kwam Ekrem Ergül ermee weg tot een bezorgde buurman de politie in de Turkse provincie Antalaya alarmeerde.

Van 2008 tot 2014 maakte Ergül seksueel misbruik van zijn verstandelijk beperkte dochter. Tot twee keer toe leidde dat een zwangerschap, eerst in 2012 en toen in 2014. In beide gevallen liet hij de pasgeboren baby’s achter afgelegen plaatsen om te sterven. Hij werd daarbij geholpen door zijn vrouw, Cemile.

Aanvankelijk werd Ergül veroordeeld tot 15 jaar cel, en zijn vrouw tot 12 jaar cel. Maar die straf werd te licht bevonden. Na overweging kregen ze beiden levenslang. Hun vier kinderen zijn inmiddels allemaal in hechtenis genomen.

0 claps
0 bezoekers

Populair

Laatste nieuws