Dinsdag 17 Maart 2020 - 14:00   I   door Redactie

'Edmilson Junior staat voor verrassende terugkeer naar België'

'Edmilson Junior staat voor verrassende terugkeer naar België'

Edmilson Junior (25) is ondertussen al anderhalf jaar actief in Qatar. Daar komt de Braziliaanse Belg uit voor Al-Duhail. Nu zou Edmilson voor een verrassende terugkeer naar België staan.

De kans is immers reëel dat Edmilson zich tijdens de eerstvolgende interlandbreak bij de Rode Duivels voegt als die samenkomen in ons land. Roberto Martinez is gecharmeerd door Edmilson en zakte zelfs vorige maand in hoogst eigen persoon af naar Qatar om hem aan het werk te zien.

“We kwamen hier om Edmilson te scouten. Hij staat op een lijst van 45 spelers die in aanmerking komen voor de Duivels”, tekende Het Nieuwsblad op uit een boodschap van Martinez op de webstek van Al-Duhail. “Ondanks dat hij in Qatar speelt, maakt hij zeker kans op een selectie. Het is een goede speler, die technisch zeer sterk is.”

Transfer

Edmilson werd tijdens de voorbije transferperiodes in verband gebracht met een terugkeer naar de Jupiler Pro League. Standard, Anderlecht én Antwerp zouden de situatie van de Braziliaanse Belg in de gaten houden.

 

Wat is jouw mening?

TAGS  I  Standard  I  Anderlecht  I  STVV  I  Rode Duivels  I  Al-Duhail  I  Antwerp  I  voetbal