Rob (72) uit Maaseik overleden aan gevolgen van coronavirus: "Ik heb hem niet meer mogen zien. Daar heb ik het heel moeilijk mee" Royalty
Royalty

Rob (72) uit Maaseik overleden aan gevolgen van coronavirus: "Ik heb hem niet meer mogen zien. Daar heb ik het heel moeilijk mee"

Rob (72) uit Maaseik overleden aan gevolgen van coronavirus: "Ik heb hem niet meer mogen zien. Daar heb ik het heel moeilijk mee"

Robert 'Rob' Maggen (72) overleed maandag in het ziekenhuis van Maaseik aan de gevolgen van het coronavirus. Zijn vrouw Cornelia heeft hem niet meer mogen zien.

Opvallend is dat Rob geen symptonen vertoonde de voorbije weken. Geen kuchje, geen keelpijn, niets. Hij zag er enkel wat bleker uit dan anders en was een paar keer gevallen. Daarom trok men toch naar het ziekenhuis. Rob was immers nierpatiënt en dus wilden ze geen risico's nemen. In het ziekenhuis werd corona vastgesteld. Vervolgens moest hij in quarantaine en kon de familie hem niet meer zien.

"Donderdag ging Rob heel fel achteruit. Vrijdag had hij een opflakkering en waren de dokters weer positiever, maar zaterdag ging zijn toestand alweer met rasse schreden achteruit. Hij at niet meer en reageerde nergens meer op. Maandag is hij overleden", vertelt zijn vrouw Cornelia in Het Laatste Nieuws.

Cornelia heeft haar man dan ook niet meer gezien of gehoord. "De begrafenis gebeurt met een dichtgemaakte kist. Ik heb het daar zeer moeilijk mee", geeft ze aan. De begrafenis verloopt in intieme kring. Dit omdat men veel volk bij elkaar niet meer toestaat vanwege het coronavirus.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws