-->

Erg emotionele An Swartenbroekx: “Die kanker heeft elke dag een stukje Johny van ons afgenomen”

Erg emotionele An Swartenbroekx: “Die kanker heeft elke dag een stukje Johny van ons afgenomen”
Donderdag 19 Maart 2020 - 08:30   I   Foto: Photonews   I  Bron: Eén   I  

An Swartenbroekx vertelde gisteren bij Danira over de laatste momenten die ze met haar vriend, de betreurde Johny Voners, doorbracht. Voners verloor afgelopen dinsdag de strijd tegen kanker.

De laatste wens van Johny was om voor zijn 75verjaardag met heel de familie naar Kaapstad te gaan, weet An te vertellen. Johny en Annemie, de ‘liefde van zijn leven’, zijn er een heel jaar mee bezig geweest om alles zorgvuldig te plannen.

Tot in februari de diagnose kwam dat de kanker uitgezaaid was naar de hersenen. Toen ging hij zeer snel achteruit. “Die ziekte heeft zo elke dag een stukje Johny afgenomen”, zegt An in 'Vandaag'.

Afscheid nemen

“En toen kwam corona. En toen werd het helemaal niet meer mogelijk”, vertelt een zichtbaar emotionele An in ‘Vandaag’. Wat het extra pijnlijk maakt volgens An, is dat je elkaar niet eens kunt vastnemen. “Mijn collega’s bij de Kampioenen zijn in shock”, zegt ze. “Ik heb nog de kans gehad om afscheid te nemen, maar er zijn er heel veel die dat niet hebben kunnen doen, en die daar nu heel veel behoefte hebben."

Johny zal voor eeuwig vereenzelvigd worden met Xavier Waterslaeghers uit ‘FC De Kampioenen’. “Weet je, de rol van Xavier, daar had hij een haat-liefdeverhouding mee. Die rol zorgde er ook uiteindelijk voor dat de echt dramatische rollen niet meteen op zijn pad kwamen”, luidt het.

TAGS  I  Johny Voners  I  An Swartenbroekx  I  kanker  I  shownieuws  I  FC De Kampioenen  I  corona