Het gaat van kwaad naar erger met Laura en Sonny in 'Blind Getrouwd' Buitenland
Buitenland

Het gaat van kwaad naar erger met Laura en Sonny in 'Blind Getrouwd'

Het gaat van kwaad naar erger met Laura en Sonny in 'Blind Getrouwd'

Blind Getrouwd dan wel al aan haar zesde aflevering toe, in de realiteit zijn de koppels nog geen zes maar amper anderhalve week getrouwd. Ze genieten van hun laatste dag in Kenia, Bali, Thailand en Mexico en keren daarna terug naar België, waar de volgende fase hen opwacht: samenwonen in hun gezamenlijk appartement.

Wanneer Tati en Lothar in Thailand op de boot zitten, duikt net een storm op: een slecht teken? Het koppel maakt de balans op van de moeilijke huwelijksreis. Vooraleer ze in Aalst hun appartement mogen ontdekken, hebben ze een afspraak met relatietherapeute Sarah Hertens om te bekijken hoe het nu verder moet.

Sonny en Laura sluiten hun honeymoon af met een bezoek aan een tempel, waar ze hun huwelijk laten zegenen op traditionele Balinese wijze. “Niet dat ik daar per se in geloof, maar misschien is dat net wel dat duwtje in de rug dat we nodig hebben”, zegt Sonny. In Zoersel groeien Laura en hij echter al snel nog verder uit elkaar.

Nick en Christophe ruilen het nachtleven van Isla Holbox in voor hun stulpje op het hippe Gentse Zuid. Antwerpenaar Nick wil een spoedcursus Gents en Christophe wil meteen indruk maken door te koken, nochtans niet zijn sterkste kant. Hun eerste keer in de keuken wordt meteen een onvergetelijke ervaring.

Winnie gaat op bezoek in Jonahs hotel mama en papa, waar hij nog woont terwijl hij zijn eigen huis aan het verbouwen is. Het bezoek is meteen goed voor een nieuwe set onderbroeken voor in hun nieuwe appartement in Berchem. De twee spreken ook terug af met hun vrienden om verslag uit te brengen van de huwelijksreis.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws