Goed nieuws voor voetbalfans die Play Sports-abonnement hebben bij Telenet Sport
Sport

Goed nieuws voor voetbalfans die Play Sports-abonnement hebben bij Telenet

Goed nieuws voor voetbalfans die Play Sports-abonnement hebben bij Telenet

Het voetbal ligt momenteel stil door het coronavirus en dat wil zeggen dat er ook geen wedstrijden te zien zijn op TV. En dat is dan weer vervelend voor de betaalzenders die het voetbal verspreiden.

Het Nieuwsblad meldt er dezer dagen flink wat Telenet-klanten zijn die hun Play Sports-abonnement willen stopzetten omdat er geen live sporten te zien zijn. Eén probleem: eenvoudig is het niet om dat abonnement stop te zetten.

Via de website krijgen klanten de foutmelding "Je aanvraag kan niet automatisch verwerkt worden". De verkooppunten van Telenet zijn gesloten en dus moeten mensen die hun diensten willen opzeggen, contact opnement met de klantendienst. En daar zijn de wachtrijen dan weer langer.

Toch is er ook goed nieuws voor Play Sports-abonnees. "Klanten die om compensatie vragen, krijgen een maand gratis Play Sports aangeboden", schrijft Het Nieuwsblad nog. Officieel is daar echter nog niets over gecommuniceerd en bij Telenet is voorlopig niemand bereikbaar voor commentaar. Wie een compensatie wil, moet daar dus zelf om vragen.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws