Jong gezin zit opgesloten in Spaanse hotelkamer en kan geen kant op: “We zijn doodsbang” Buitenland
Buitenland

Jong gezin zit opgesloten in Spaanse hotelkamer en kan geen kant op: “We zijn doodsbang”

Jong gezin zit opgesloten in Spaanse hotelkamer en kan geen kant op: “We zijn doodsbang”

Michel en Audrey zitten al dagenlang samen met hun kindjes van 1 en 2 jaar muurvast in een toeristenoord op Tenerife. “We zijn doodsbang dat we dit weekend niet meer wegkomen”, klinkt het.

Een week geleden vloog het Nederlandse gezin vanuit Keulen naar Tenerife. De dag na hun aankomst ging het al mis voor Michel, Audery en hun jonge kinderen, Amy en Mica. Zondag werden ze verplicht om in het hotel te blijven, en maandag mochten ze de kamer niet meer verlaten.

“Het is een hopeloze situatie met twee kleine kinderen, die er niks van begrijpen dat ze niet buiten mogen spelen en zwemmen”, vertelt Audrey aan De Telegraaf.

Machteloos

“Vrijdag zijn we overgebracht naar een ander hotel, omdat alles hier verder potdicht is”, vervolgt ze. “Daar zitten nu zo’n tweehonderd gestrande toeristen. De onzekerheid of we snel kunnen terugvliegen naar Keulen, is moordend. Alle hulpinstanties zijn onbereikbaar. We zijn machteloos."

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws