"Marc Coucke rijdt op deze manier de club in de vernieling" Sport
Sport

"Marc Coucke rijdt op deze manier de club in de vernieling"

"Marc Coucke rijdt op deze manier de club in de vernieling"

De Amerikaanse investeerders van KV Oostende vinden geen akkoord met Marc Coucke. Zo kan de club niet worden overgenomen.

"Er zijn in het dossier-KV Oostende haast alleen fouten gemaakt", zegt Hans Vandeweghe in zijn column in De Morgen. "Maar de grootste fout waarmee alles is begonnen, is de overinvestering van Marc Coucke toen die in 2014 volledig eigenaar werd van KV Oostende. In datzelfde jaar verkocht hij Omega Pharma aan Amerikanen."

"In dat gezegende jaar 2014 is Marc Coucke begonnen met geld te pompen in de bodemloze put KV Oostende. Van dat geld wil hij nu 6,2 miljoen recupereren, en op korte termijn, heeft hij de Amerikaanse overnemer laten weten. Die dacht eerder aan een gespreide heronderhandelde terugbetaling, maar Coucke is onverbiddelijk tegenover KV Oostende", stelt Vandeweghe.

"Als hij voet bij stuk houdt, rijdt hij zijn grote irrationele liefde (eigen woorden) in de vernieling. Als het niet tot een vergelijk komt tussen Coucke en de Amerikanen schiet Coucke er 6,2 miljoen bij in, verliest hij het stadion aan de stad Oostende en gaat KV Oostende overkop. Voor de jeugd van KVO zou dat een drama betekenen. Voor de profsectie een terugzetting naar het niveau dat ze waard zijn: amateurliga. Een verscheurende keuze."

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws