Vader (39) van 4 maanden oude baby overleden door coronavirus Royalty
Royalty

Vader (39) van 4 maanden oude baby overleden door coronavirus

Vader (39) van 4 maanden oude baby overleden door coronavirus

Een 39-jarige man uit Brussel is een van de acht personen die de voorbije 24 uur is overleden. Hij was pas vier maanden geleden vader geworden.

Het is een vriend. van de man die het nieuws naar buiten brengt via Sudpresse. "Toen ik hem deze week aan de telefoon had, dacht hij dat het om een griepje ging", vertelt de man over zijn vriend. "Hij maakte zelfs nog een grapje over dat hij misschien corona had."

"Zaterdagochtend kreeg hij ernstige ademhalingsproblemen. Een test bevestigde dat hij besmet was met het coronavirus. Hij werd aan een beademingstoestel geplaatst, maar het kon hem niet meer redden en hij is overleden."

"Mensen begrijpen nog steeds de risico's niet en denken dat het ver van hun bed is. Dat terwijl er doden zijn. Ik woon in Schaarbeek en ik kan je vertellen dat de maatregelen hier niet goed opgevolgd worden. We gaan dit nooit onder controle krijgen als we geen volledige lockdown en geen avondklok inroepen", aldus de man.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws