Kijkers van ‘Blind Getrouwd’ zeggen allemaal hetzelfde over Laura: “Dit is onbegrijpelijk” Buitenland
Buitenland

Kijkers van ‘Blind Getrouwd’ zeggen allemaal hetzelfde over Laura: “Dit is onbegrijpelijk”

Kijkers van ‘Blind Getrouwd’ zeggen allemaal hetzelfde over Laura: “Dit is onbegrijpelijk”

Het huwelijk van Sonny en Laura uit ‘Blind Getrouwd’ staat onder enorme druk. In de aflevering van zondagavond pakte Sonny zelfs zijn koffers.

Het wil maar niet vlotten tussen Sonny en Laura. Hoewel zij aanvankelijk een perfect mach leken, is de situatie tussen de twee nu schrijnend geworden. De kijkers zijn er allesbehalve zeker van dat het nog goed komt tussen hen, en vooral Laura krijgt de wind van voren.

“Zo erg voor Sonny”, klinkt het onder meer op de sociale media. “Groot gelijk dat hij afstand wil nemen. Laura doet geen enkele moeite om het hem wat aangenaam te maken.” Hier zijn de meeste fans het mee eens. “Sonny komt thuis van zijn werk en Laura kijkt niet eens op, ze blijft bezig met haar pc. Onbegrijpelijk. Zij heeft nood aan bevestiging van 'liefde' van Sonny, maar je ziet toch zo dat die gast haar wel ziet - zag - zitten! Hoe 'blind' kan je zijn?"

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws