Familie van coronaslachtoffer kapot van verdriet: “Woensdag hoorden we dat hij besmet was, amper twee dagen later was hij dood” Royalty
Royalty

Familie van coronaslachtoffer kapot van verdriet: “Woensdag hoorden we dat hij besmet was, amper twee dagen later was hij dood”

Familie van coronaslachtoffer kapot van verdriet: “Woensdag hoorden we dat hij besmet was, amper twee dagen later was hij dood”

Limburg is de zwaarst getroffen provincie tijdens deze coronacrisis. Ook de 74-jarige Ismet Onur uit Genk overleed aan het dodelijke virus.

Dinsdag werd Ismet opgenomen in het ziekenhuis, woensdag kreeg de familie het nieuws te horen dat hij besmet was met het coronavirus. “Hij voelde zich anders dan gewoonlijk”, zegt zoon Erol in Het Belang Van Limburg. “Hij maakte hoge koorts en kon plots minder goed ademen.” Vrijdag overleed Ismet aan het virus.

“Mijn moeder heeft hem donderdag op intensieve nog even kunnen zien, maar had zijn dood toen niet zien aankomen”, aldus Erol. “Mijn vader is dus helemaal alleen gestorven.” De familie van Ismet voelt zich machteloos omdat ze niets hebben kunnen doen om hem te helpen. Samen rouwen zit jammer genoeg er ook niet in, omdat zes van Ismets kinderen in Turkije wonen en één dochter woont in Nederland.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws