Maandag 23 Maart 2020 - 18:00   I   door Redactie

"Michael Verschueren is de volgende die aan de deur wordt gezwierd bij RSCA"

Pär Zetterberg werd tijdens het voorbije weekend aan de deur gezet door RSC Anderlecht. De Zweed zal echter niet de laatste zijn die door nieuwbakken CEO Karel Van Eetvelt aan de kant wordt geschoven.

Althans, dat is de mening van Hugo Camps. In zijn column in Het Laatste Nieuws toont de journalist zich érg scherp voor Anderlecht. Volgens Camps kan het niet anders of ook Verschueren moet binnenkort zijn bureau op Neerpede leegmaken.

"Anderlecht zet de slagerstraditie voort. Nu was het de beurt aan Pär Zetterberg om geliquideerd te worden. En - o godverdomse schande - met de coronacrisis als alibi. Terwijl de hele bevolking kreunt en kermt onder het virus slaat Anderlecht er een slaatje uit om een duurdere medewerker te ontslaan", steekt Camps van wal.

Verschueren

"Ik zou liever geen woord meer vuil maken aan de paarse bestuurdersclub", gaat Camps verder. "Maar telkens weer openen ze een nieuw hoofdstuk in de vernielzucht. De volgende die aan de deur wordt gezwierd is Michael Verschueren. Andermaal in een orgie van aanbidding en hypocrisie. Instituut? Het fatsoen is terminaal", besluit de columnist.

Wat is jouw mening?

TAGS  I  Anderlecht  I  voetbal  I  sport