-->

‘Familie’-actrice Marianne Devriese in zak en as: “Hij heeft kanker”

‘Familie’-actrice Marianne Devriese in zak en as: “Hij heeft kanker”
Dinsdag 24 Maart 2020 - 12:00   I   Foto: Facebook   I  Bron: Story  I  

‘Familie’-actrice Marianne Devriese zit al zeker tot 3 april zonder werk en dus ook zonder inkomsten. Nu zit ze dus thuis met haar drie kinderen Pippa (4), Ava (7) en Lina (9).

Dat de scholen de deuren hebben gesloten heeft op het gezin van Marianne misschien nog wel een grotere impact dan op het gemiddeld gezin. Haar dochtertje Pippa heeft een ontwikkelingsachterstand door het zeldzame GRIN2B-syndroom en dat maakt het heel zwaar. “Met alleen Lina en Ava thuis zou ik me nog ietwat kunnen organiseren”, zegt Marianne in Story. “Maar Pippa vergt heel veel energie."

Hoewel kinderen niet zo snel ziek worden van het coronavirus, gelden die regels niet voor Pippa. “Zij loopt meer risico dan andere kinderen om er ernstige gevolgen aan over te houden mocht zij het virus krijgen”, aldus een bezorgde Marianne. Haar dochtertje is trouwens niet de enige waarover de actrice zich zorgen maakt. “Uiteraard denk ik ook aan onze ouders. En aan mijn schoonbroer die momenteel tegen kanker vecht. Zieke mensen en ouderen zijn extra kwetsbaar”, besluit ze.

TAGS  I  Marianne Devriese  I  Familie  I  shownieuws  I  Iris