Romy uit ‘The Sky Is The Limit’ helemaal afgekraakt door de ex van haar nieuwe vriend: “Zelfs dát hebben ze al gedaan” Buitenland
Buitenland

Romy uit ‘The Sky Is The Limit’ helemaal afgekraakt door de ex van haar nieuwe vriend: “Zelfs dát hebben ze al gedaan”

Romy uit ‘The Sky Is The Limit’ helemaal afgekraakt door de ex van haar nieuwe vriend: “Zelfs dát hebben ze al gedaan”

Vorige week liet Romy Biscop uit ‘The Sky Is The Limit’ nog weten dat ze een happy single is en dat er van de 'roddel' over haar en Niels Lagrange niets waar is. Maar kijk, het kan verkeren.

Een paar dagen later maakte Romy het nieuws wereldkundig dat ze met Niels, die ook in het programma te zien is, tóch een koppel vormt. Niels heeft met andere woorden wél zijn vrouw Brenda, met wie hij net een dochtertje heeft gekregen, verlaten. “Mijn wereld is ingestort”, zegt Brenda in TV Familie. “Want Niels heeft mij wél laten zitten voor Romy."

Brenda geeft toe dat er spanningen waren tussen haar en Niels, maar wat haar écht pijn doet, is dat Niels naar verluidt al is ingetrokken bij Romy. “Ze zou zelfs al een babykamer hebben laten inrichten”, zegt ze. “Romy heeft ook een foto op Instagram gezet van Niels en zijn ouders in de living. Heel kwetsend allemaal voor mij”, besluit ze.

Populair

Laatste nieuws