‘Familie’-kijkers hebben een duidelijke mening over de nieuwe naam van VDB Fashion Buitenland
Buitenland

‘Familie’-kijkers hebben een duidelijke mening over de nieuwe naam van VDB Fashion

‘Familie’-kijkers hebben een duidelijke mening over de nieuwe naam van VDB Fashion

VDB Fashion heeft er reeds een bewogen 2020 opzitten, met onder meer Veronique die de nieuwe CEO van de VDB Holding werd. Sinds enige dagen gaat VDB Fashion verder onder een andere naam.

Brigitte verkondigde vol trots dat zij de bedenker is van de nieuwe naam: Wolff&Bos. De kijkers van de populaire VTM-reeks vinden echter dat dit niet meteen iets is om trots op te zijn. De nieuwe naam wordt op de sociale media meteen afgeschoten. “Menen die dat nu? Deze naam trekt er echt niet op”, klinkt het.

“Afschuwelijke naam”, zegt een kijker. “Dan hadden ze het beter gewoon VDB Fashion kunnen laten!” Deze teneur zet zich verder in de rest van de reacties op Wolff&Bos. “Trekt op niets”, zegt nog iemand. “Het klinkt raar en ziet er raar uit. En wat heeft dat eigenlijk met mode te maken?” Een zeldzame positieveling is milder: “De naam is wel oké, hoor. Het zal gewoon wennen worden."

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws