Meisje (5) ernstig gewond na aanrijding door fietsster: vrouw ging er gewoon vandoor Royalty
Royalty

Meisje (5) ernstig gewond na aanrijding door fietsster: vrouw ging er gewoon vandoor

Meisje (5) ernstig gewond na aanrijding door fietsster: vrouw ging er gewoon vandoor

Vrijdagavond is een kleuter van vijf ernstig gewond geraakt, nadat ze werd aangereden door een fietser. Hannelore was met haar oma op weg naar Disney On Ice in de Lotto Arena. Dat meldt ATV. De fietsster stopte wel, maar ze zei dat het niet haar schuld was en reed daarna door. De oma van het kind doet nu een oproep naar getuigen. Want, schuld of onschuld, je loopt niet zomaar weg.

“We steken de lichten over aan de Lotto Arena. Er komt een vrouw aangefietst, en die rijdt haar gewoon omver”, vertelt oma Els Broeckx. De kleuter, die op het voetpad en niet het fietspad liep, begon spontaan te huilen. Volgens de fietsster was het niet haar schuld omdat ze moest uitwijken voor het kind. Maar de oma was kordaat: “U moest niet uitwijken. U reed te snel.”

Andere ouders schoten onmiddellijk te hulp, maar de fietsster ging er gewoon vandoor. Zonder zich te excuseren of hulp aan te bieden.

Hannelore houdt een beenbreuk over aan het ongeval en wordt morgen geopereerd. Het zal een lange revalidatie worden voor de kleuter. Els heeft intussen een klacht ingediend bij de politie, die de camerabeelden gaat onderzoeken.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws