-->

Ook Aldi past openingsuren aan, Colruyt, Delhaize en Albert Heijn volgen niet

Ook Aldi past openingsuren aan, Colruyt, Delhaize en Albert Heijn volgen niet
Donderdag 26 Maart 2020 - 16:13   I   Foto: Photonews   I  Bron: Belga  I  

Na Lidl heeft nu ook Aldi beslist om zijn openingsuren aan te passen zolang de coronamaatregelen gelden. De Aldi-supermarkten gaan op zaterdag om 18 uur in plaats van 19 uur dicht. Colruyt, Delhaize en Albert Heijn blijven momenteel bij hun gebruikelijke openingsuren.

Om het personeel wat meer rust te geven, hebben Lidl en Aldi hun openingsuren aangepast. Lidl is sinds woensdag ‘s avonds een uur minder lang open: tot 19 uur in plaats van 20 uur en op zaterdag tot 18 uur in plaats van 19 uur. Aldi zal voortaan op zaterdag een uur vroeger dicht zijn: om 18 uur in plaats van 19 uur. In de week blijft Aldi open van 8.30 uur tot 19 uur.

Colruyt, Delhaize en Albert Heijn blijven bij hun gewone openingsuren. “Wij gaan onze uren niet ruimer maken, maar ook niet inperken”, zegt Colruyt-woordvoerster Silja De Cock. “Ten eerste is de toestand in de winkels aan het normaliseren en zien we niet meer de grote massa klanten. Ten tweede willen we nog ruim genoeg open zijn voor mensen die nog steeds moeten gaan werken."

TAGS  I  Aldi  I  Colruyt  I  Delhaize  I  corona