Binnenkort kunnen coronapatiënten de huisarts via videoconsultatie raadplegen: “Zo kan de dokter hen beter onderzoeken" Royalty
Royalty

Binnenkort kunnen coronapatiënten de huisarts via videoconsultatie raadplegen: “Zo kan de dokter hen beter onderzoeken"

Binnenkort kunnen coronapatiënten de huisarts via videoconsultatie raadplegen: “Zo kan de dokter hen beter onderzoeken"

Mya, de ontwikkelaar van een online agendatool voor de medische wereld, heeft een systeem uitgerold dat ervoor zorgt dat we binnenkort via beeldscherm een afspraak bij de huisarts kunnen maken. Dat meldt Het Belang Van Limburg.

Dankzij deze videoconsultatie zullen dokters de patiënten die mogelijk besmet zijn met het coronavirus, veilig kunnen onderzoeken zonder dat zij naar de dokterspraktijk moeten komen. Het zal een consultatie persoonlijker maken, terwijl de social distancing in stand gehouden wordt. "De dokter kan de patiënt zo zien en hem zo beter onderzoeken”, zegt Gwen Claes van Mya.

Claes verzekert dat het niet moeilijk zal zijn om een afspraak te maken. “Je boekt gewoon online een videoconsultatie en zet je 15 minuten voor je afspraak achter je laptop, smartphone of tablet.” Wanneer de dokter klaar is om je te ‘ontvangen’, zal hij de consultatie starten.

0 claps
0 bezoekers

Populair

Laatste nieuws