Zaterdag 28 Maart 2020 - 19:30   I   Foto: Instagram  I   Bron: HLN  I   door Redactie

Enorme klap voor ‘Thuis’-actrice Daphne ‘Christine’ Paelinck: “Dit is echt moeilijk”

Enorme klap voor ‘Thuis’-actrice Daphne ‘Christine’ Paelinck: “Dit is echt moeilijk”

Afgelopen week werd bekend dat ‘Thuis’ nog zal doorlopen tot 24 april. Wat er daarna te gebeuren staat, is voorlopig afwachten.

Extra jammer is het voor actrice Daphne Paelinck: zij maakte vrijdag net haar terugkeer als Christine in Vlaanderens favoriete soap, maar zal dus niet lang op televisie te zien zijn. Door de opschorting van de opnames is ze, net als de andere ‘Thuis’-acteurs, technisch werkloos. “Ik keek enorm uit naar mijn comeback als Christine, want er lag een mooie verhaallijn voor me klaar”, vertelt ze aan HLN.

Maar door het coronavirus valt niet alleen haar comeback in ‘Thuis’ in het water, ook de deuren van het pop-uptheater van haar en haar partner Randall Van Duytekom moet de deuren sluiten. Ze gaan er nu alles aan doen om het hoofd financieel boven water te houden.

“Maar dat is niet simpel”, aldus Daphne. Als vzw krijgen ze namelijk geen steun van de overheid. “Vandaar dat we op onze website www.deproefkonijnen.be een crowdfunding hebben gestart. Ik hoop op de sympathie en gulheid van veel theaterliefhebbers. En dat we de draad snel weer kunnen oppikken."

Wat is jouw mening?

TAGS  I  Thuis  I  shownieuws  I  Christine  I  Daphne Paelinck