Jongeman (19) overlijdt aan coronavirus nadat dokters zeggen dat hij zich nergens zorgen over moet maken Buitenland
Buitenland

Jongeman (19) overlijdt aan coronavirus nadat dokters zeggen dat hij zich nergens zorgen over moet maken

Jongeman (19) overlijdt aan coronavirus nadat dokters zeggen dat hij zich nergens zorgen over moet maken

Een 19-jarige jongeman uit Enfield, Noord-Londen, is overleden aan het coronavirus nadat de dokters hem verzekerden dat hij zich nergens zorgen over moest maken.

Luca Di Nicola, 19 jaar oud en chef-kok in het Italiaanse restaurant van zijn ouders, was kerngezond tot hij verleden week coronasymptomen begon te vertonen.

“Een week voor zijn dood had Luca koorts en een droge hoest”, zegt Giada, Luca’s tante. Dus bezocht de tiener een huisarts. Deze schreef Luca paracetamol voor, maar 23 maart verslechterde hij. “De dokter bezocht hem thuis en vertelde hem dat hij jong en sterk was en dat hij zich geen zorgen hoefde te maken over ‘een zware griep’."

Bloed en water

Het ging van kwaad naar erger met Luca, en hij begon te klagen over pijn op zijn borst en Clarissa merkte dat zijn lippen paars werden, vlak voordat hij in elkaar zakte. Zijn moeder en haar partner belden de ziekenwagen en de hulpdiensten wisten hem nog te reanimeren. Iets later stierf Luca alsnog doordat zijn longen gevuld bleken met bloed en water.

0 claps
0 bezoekers

Populair

Laatste nieuws