Niels Destadsbader: “Ik sta nu helemaal anders in het leven” Buitenland
Buitenland

Niels Destadsbader: “Ik sta nu helemaal anders in het leven”

Niels Destadsbader: “Ik sta nu helemaal anders in het leven”

In het nieuwste seizoen van 'Alloo bij' volgt Luk Alloo nu opnieuw bekende mensen. Vanavond begint hij met VTM-wonderboy en vijfvoudig MIA-winnaar Niels Destadsbader (30). Samen bezoeken ze zijn lagere school in Deerlijk en ontmoeten daar zijn oude juf Viviane. Dat melden Het Nieuwsblad en Het Laatste Nieuws. “Niels was zeer onrustig, wilde in de belangstelling staan en stond meer in de gang dan in de klas." Ook vertelt Niels over zijn beste vriend Robbie.

In zijn lagere school herinnert Niels zich hoe moeilijk het was om bij de les te blijven. “Hij had ADHD, en kan zich nog altijd moeilijk concentreren”, vertelt Alloo. “Aardrijkskunde, geschiedenis, wiskunde: daar had hij moeite mee. Niels gaf ook toe dat hij nog altijd geen klok met wijzers kon lezen.”

Ook praat Niels over zijn beste vriend Robbie, die in 2012 op 24-jarige leeftijd omkwam bij een auto-ongeluk. “Het was die dag zijn verjaardag,” vertelt de zanger, “ik ging hem naar huis brengen. Hij gaat mee met iemand anders, die krijgen een accident. Tien uur later vragen zijn ouders mij: waarom is Robbie niet met u teruggekomen?” De zanger vertelt dat het ongeval hem veranderd heeft: “Ik sta nu helemaal anders in het leven. Ik knuffel meer, ik zeg vaker ‘dank u’, ik maak meer foto’s.”

Populair

Laatste nieuws