Boer Gerard uit ‘Boer Zkt Vrouw’ haalt zwaar uit naar Marijke: “Dat moest ik via de krant te weten komen” Buitenland
Buitenland

Boer Gerard uit ‘Boer Zkt Vrouw’ haalt zwaar uit naar Marijke: “Dat moest ik via de krant te weten komen”

Boer Gerard uit ‘Boer Zkt Vrouw’ haalt zwaar uit naar Marijke: “Dat moest ik via de krant te weten komen”

Niemand die het vorig jaar zag aankomen: boer Gerard (43) en Marijke (42) hadden bij elkaar de liefde gevonden. Maar aan dit sprookje is een abrupt einde gekomen. “Te verschillend”, gaf Marijke toe.

Boer Gerard verklaart dat ze steeds minder contact hadden, en dat daarom de relatie werd stopgezet. Marijke was blijkbaar degene die het initiatief heeft genomen om te breken met elkaar. “De reden heb ik in de krant moeten lezen. Ze heeft mij wel laten weten dat ze minder gevoelens voor mij had, maar meer uitleg heb ik niet gekregen”, zegt Gerard in Dag Allemaal.

Gerard en Marijke kozen bewust voor een langeafstandsrelatie, maar één keer afspreken om de veertien dagen vond Marijke uiteindelijk toch te weinig. “Marijke heeft altijd gezegd dat het wel zou lukken, en zij heeft daar ervaring mee”, aldus Gerard. “Ach, we hebben het geprobeerd en het is niks geworden. Dat is geen schande”, besluit hij.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws