Bende steelt tienduizenden euro’s van hoogbejaarde vrouw Buitenland
Buitenland

Bende steelt tienduizenden euro’s van hoogbejaarde vrouw

Bende steelt tienduizenden euro’s van hoogbejaarde vrouw

De Brabantse politie heeft beelden vrijgegeven waarop is te zien hoe verschillende vrouwen enorme sommen geld afhalen met de gestolen bankkaart van een hoogbejaarde vrouw. Dat bericht De Telegraaf. De bankkaart is wellicht gestolen door een vrouw die met een smoesje binnenkwam in het huis van het slachtoffer.

De 89-jarige vrouw woont zelfstandig in een appartement aan de Raadhuisstraat in Moergestel. Op zaterdag 15 december ontdekte ze dat haar pinpas uit haar portemonnee was verdwenen. Toen was het al te laat. Het slachtoffer herinnerde zich dat ze op dinsdag 4 december bezoek had gehad van een vrouw die zei dat ze de ramen en kranen kwam controleren. Nadat ze een aantal dingen had bekeken in de woning en zelfs koffie hadgedronken, ging de vrouw weg en zei dat ze terug zou komen. Ze kwam echter niet meer terug. Die vrouw heeft wellicht de bankkaart gestolen. In de daar opvolgende dagen gebruikten verschillende vrouwen op diverse data en plaatsen de gestolen bankkaart.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws