Donderdag 2 April 2020 - 13:00   I   Foto: Facebook  I   door Redactie

Kijkers merken bizarre blunder op in ‘Thuis’: “Dit komt echt niet geloofwaardig over”

Kijkers merken bizarre blunder op in ‘Thuis’: “Dit komt echt niet geloofwaardig over”

Stan lijkt in ‘Thuis’ eindelijk zijn leven terug op te pikken. Hij heeft eindelijk zijn roeping gevonden en sluit zich aan bij het leger. Daarop komt heel wat commentaar van de ‘Thuis’-kijkers.

"Mij stoort het dat Stan, toch iemand met een labiel karakter, slaagt voor de psychische testen bij het leger”, zegt een trouwe fan op de sociale media. “Alsof er bij het leger allemaal ‘gestoorde’ mensen werken. Geef zo iemand een wapen in de handen!” Iemand anders reageert: “Als die effectief in het leger mag klopt het volledig niet, iemand met een psychische stoornis zullen ze echt niet aanvaarden in het leger."

En daar stopt de kritiek niet. “Goed om te weten dat zo een labiele kerel met 5 push-ups in het Belgisch leger geraakt”, klinkt het. “Zo’n halve gek laten ze in het echt nooit toe in het leger. Wat een belachelijk scenario”, “Waar gaat dit eindigen? Dit komt helemaal niet geloofwaardig over” en “Blijkbaar kan je zonder enige vorm van training slagen in het leger. Ik heb daar mijn bedenkingen bij”, zijn nog enkele reacties.

Wat is jouw mening?

TAGS  I  Thuis  I  Stan  I  shownieuws  I  leger