Actrice Daphne ‘Christine’ Paelinck doet onthutsende uitspraak over haar ‘Thuis’-collega Peter Van de Velde: “Wat heb ik me in hem vergist” Buitenland
Buitenland

Actrice Daphne ‘Christine’ Paelinck doet onthutsende uitspraak over haar ‘Thuis’-collega Peter Van de Velde: “Wat heb ik me in hem vergist”

Actrice Daphne ‘Christine’ Paelinck doet onthutsende uitspraak over haar ‘Thuis’-collega Peter Van de Velde: “Wat heb ik me in hem vergist”

Daphne Paelinck dook onlangs weer op in de populaire Eén-reeks ‘Thuis’. Daar speelt ze de rol van Christine, de ex van Bob, en heden het liefje van Adil.

In weekblad Story geeft Daphne toe dat ze enorm gelukkig is dat ze haar comeback mocht maken. Dat was alleszins niet de bedoeling: oorspronkelijk eindigde haar rol als Christine na haar laatste scène, waarin Bob haar aan de deur zette. Ze was dus erg verrast toen de makers van ‘Thuis’ haar contacteerden met de vraag of ze een vervolg zag zitten.

“De schrijvers beseften dat Christine niet alleen de kijkers beroerde en irriteerde, maar ook een grote impact kon hebben op heel wat personages. Ik kon natuurlijk niet wachten om terug te beginnen”, zegt ze.

Wat een vergissing

Nu Christine een relatie heeft met Adil, komt ze natuurlijk in contact met personages die werkzaam zijn bij Adils bedrijf, De Kabouters. Zo stond ze onlangs nog op de set met Peter Van de Velde, de acteur die de rol van Jacques speelt. “Ik heb me echt in hem vergist”, bekent Daphne. “Ik dacht dat hij een heel ernstig man was. Fout! Wat een lieve, toffe, spontane man is me dat! Ik weet zelfs niet meer waarom ik dat eerst dacht."

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws